Over Poss(i)e

Wie is Poss(i)e, of beter gezegd…wie zijn Poss(i)e? Wij zijn namelijk met zijn 2-en.
Femke Pos, 38, gelukkig met Ruud in hun appartement mét moestuin en Hanneke Pos, ook 38 en gelukkig met Dennis, hun dochter Jamie en zoon Tygo in hun eengezinswoning, beiden in het gezellige Alkmaar.
De oplettende lezer heeft het natuurlijk allang gezien. Wij zijn beiden 38 jaar en hebben dezelfde achter(meisjes)naam. Wij zijn inderdaad een tweeling.

 

IMG_4814

Waarom Poss(i)e?
Wij zijn allebei lekkerbekken, sportief, druk met werk en huishouden en sociaal, maar vinden het wel belangrijk om een goede balans te houden om zo ook blij te blijven. Niets vervelender dan een extreem volle agenda met allemaal leuke dingen, maar er niet van kunnen genieten omdat de balans met rust er niet is.
Wij waren – naast elkaar – al op Instragram actief met het posten van lekkere en – meestal – verantwoorde gerechten en samen hebben we besloten de krachten te bundelen en het wat breder te trekken naar een blog over gezondheid, fitheid en blijheid.

Met alle verschillende voedings- en sportadviezen die via verschillende media de wereld in geslingerd worden, weet je soms niet meer wat nu echt de beste methode is om goed in je vel te blijven te zitten. Maar weet je wat het is….die beste methode is er niet. En laten we wel wezen…het is echt onmogelijk om je leven lang één bepaalde methode te blijven volgen. Het is juist belangrijk om uit alle verschillende manieren een levensstijl voor jezelf te maken.

Wij zijn vóór gezond eten en voldoende bewegen, maar zeker ook voor af en toe lekker borrelen en een snack of taartje op zijn tijd. Het gaat namelijk allemaal om de BALANS.

Poss(i)e hebben wij in het leven geroepen om onszelf, maar zeker ook anderen te inspireren om een gebalanceerde levensstijl te kunnen aanhouden. Dit doen we door middel van het delen van recepten, inzichten, workouts en het testen van producten, boeken, workouts, etc.

Join the Poss(i)e!